Де водяться ягуари?

У лісах Центральної і Південної Америки. Серед південноамериканських кішок вони найбільші: довжина тіла до 2 м, довжина хвоста до 90 см. Попри свої солідні габарити, ягуар легко залазить на дерево, вистежуючи здобич. Він полює і на інших лісових тварин, наприклад, капібару та пекарі, а також на птахів, черепах і рибу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Додаткова інформація