Морська свинка — гризун?

Цей ссавець належить до ряду гризунів. Дикі морські свинки (кавії) живуть у Південній Америці, харчуються листям та злаками. Довжина їх близько 22 см, але є вид, який досягає і 75 см. Це довгонога, схожа на зайця, мара. Морські свинки були приручені інками. А в XVI ст. завезені до Європи.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Додаткова інформація