Як називається найбільший з пінгвінів?

Імператорські пінгвіни найбільші у світі, живуть в Антарктиді. Зріст такого пінгвіна досягає 95 см. Як і всі пінгвіни, він не вміє літати, але чудово плаває і пірнає. Більшу частину життя проводить у воді, харчуючись рибою та кальмарами. Однак виходить на сушу для продовження роду. Самка відкладає яйце, і самець гріє його в лапах. Самка повертається в море, а самець протягом 60 днів висиджує його. Він не може покинути яйце, навіть якщо зголодніє. І тільки коли вилупиться пташеня, самка повертається, щоб доглядати його і відпустити зголоднілого татуся на пошуки їжі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Додаткова інформація